Click here for English

11 Ιουνίου, 2003

Αγαπητοί Κροκεάτες/σες, αγαπητοί φίλοι

Μονό τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από το 50 συνέδριο του συλλόγου μας που θα γίνει εδώ στο Ρότσεστερ  στις 4,5 και 6 Ιουλίου. Λοιπόν σχεδιάζετε να έλθετε;..θα σας δούμε;  Μερικές μόνο μέρες  απομένουν για να κλείσετε δωμάτια. Έχουμε σχεδιάσει αρκετές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους και εργαζόμαστε πυρετωδώς για να κάνουμε  τούτο το συνέδριο ένα από τα ποιο ωραία που έγιναν ποτέ.

Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι πολλοί από εμάς περιμένουμε μέχρι τις τελευταίες μέρες για να αποφασίσουμε εάν θα πάμε στο συνέδριο η όχι. Αυτή αναποφασιστικότητα μας όμως παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα στην εκάστοτε οργανωτική επιτροπή και σχεδόν πάντα κοστίζει οικονομικά στο σύλλογο μας. Η συμφωνία που έχουμε με το ξενοδοχείο απαιτεί να δώσομε ένα τελικό αριθμό συμμετεχόντων τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν το συνέδριο και μέχρι στιγμής πολλοί λίγοι έχετε κλείσει δωμάτια.

Όσο αφορά το λαχείο βρήκαμε ανταπόκριση από μερικούς /ες από σας  και μάλιστα μερικοί ζητήσατε και περισσότερα λαχεία και σας υπερευχαριστούμε, όμως δεν έχουμε δει και δεν έχουμε ακούσει από τους περισσότερους/ες. Όπως θα ξέρετε τα προηγούμενα χρόνια το λαχείο διετίθετο μέσα από ένα δίκτυο Κροκεατων που ζουν κυρίως σε πόλεις  με πολλούς Κροκεατες οι οποίοι έπαιρναν το βάρος στον ώμο τους κάνοντας τηλεφωνήματα και προσωπικές επισκέψεις  για  να πουλήσουν το λαχείο.

Λοιπόν φέτος φέρουμε όλοι την ευθηνή να διαθέσουμε το λαχείο. Να βοηθήσουμε το σύλλογό και συνάμα να κερδίσουμε και σεβαστά χρηματικά ποσά. Αγοράζοντας ένα από τα λαχεία μπορούμε να πωλήσομε τα άλλα δύο στους φίλους η γείτονες στην μισή τιμή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι....κάνετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα.

Σας παρακαλούμε να επιστρέψετε τα αποκόμματα όσο τον δυνατό γρηγορότερα. Κάντε το σήμερα, και μάλιστα γράψτε πίσω από το ένα απόκομα αν θα έλθετε η όχι για να μας βοηθήσετε και με τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων που πρέπει σύντομα να δώσομε στο ξενοδοχείο.

Σας εσωκλείουμε μια ακόμη φωτογραφία του όμορφου πραγματικά χωριού μας. Τις φωτογραφίες αυτές καθώς και άλλες τις έχουμε και σε μεγαλύτερα μεγέθη και αν θέλετε θα μπορέσετε να τις αγοράσετε στο συνέδριο η μπορούμε να σας τις στείλομε ταχυδρομικώς.

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς , από πολλές απόψεις. Το καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εμάς θα προτιμήσουμε να κάτσουμε στο σπίτι και να μην ταξιδέψουμε. Επίσης όμως πιστεύομε ότι όλοι θα βρούμε τον  καλύτερο τρόπο να βοηθήσουμε τον σύλλογό μας. Σας παρακαλούμε στείλετε μας τα αποκόμματα των λαχείων και το τσεκ σας σήμερα  ( Όχι χαρτονομίσματα)

Ευχαριστούμε και... καλή αντάμωση

Οι Κροκεάτικες οικογένειες του Ρότσεστερ.
Αναγνωστάκος,  Γερονίκος /Βαμβακίτης,  Κατσέτος,  Κολοβός,  Λίσον /Αναγνωστάκος,  Μάρτιν / Αναγνωστάκος,  Μιτράκος,   Νγκό /Βαμβακίτης,   Σερεμέτης  και  Βαμβακίτης.  

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζομε ότι τα Βραβεία Σπουδών του συλλόγου μας ανέρχονται στο ποσό των 2,500 δολ. Συμπληρώστε την φόρμα που σας στείλαμε στο πρώτο γράμμα και στείλτε την το ταχύτερο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον Νίκο Μέριανο στο (617) 327-2503 η 784-0657.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο και τον σύλλογο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας. www.krokeai.com   Επίσης μπορείτε να καλέσετε τον Βασίλη Σερεμέτη στο (585) 482 3640 η την  Γεωργία Κατσέτου στο (585) 473 0377  



14 Μαΐου, 2003

Αγαπητοί Κροκεάτες/σες, αγαπητοί φίλοι.... Χριστός Ανέστη!

  Οι μέρες πλησιάζουν γρήγορα για το 50ο μας συνέδριο που θα γίνει εδώ στο Ρότσεστερ στις 4,5 και 6 Ιουλίου. Ο σύλλογος μας έχει κρατήσει δεμένους για πενήντα και πλέον χρονία και μας δίνει την ευκαιρία να βλεπόμαστε και να διατηρούμε τα ήθη και έθιμα μας.  Πρέπει να είμαστε περήφανοι και αξίζει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον υποστηρίξουμε.

  Το Ρότσεστερ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και σε εύκολη απόσταση για όλους,  απο το Σικάγο ως το Μόντρεαλ. Ελάτε λοιπόν να ιδωθούμε. Η πόλης μας δεν είναι βέβαια Μεγαλόπολις (γύρω στο 1 εκατ.) αλλά έχει τα πάντα χωρίς  όμως να είναι και ακριβή. Απο την τιμή ($79) που έχουμε εξασφαλίσει για τα δωμάτια του ξενοδοχείου μέχρι το πλήρες πρωινό στο περίφημο εστιατόριο  «BENNIGANS» στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου τούτο το συνέδριο θα σας είναι πολύ οικονομικό αλλά ...Θα έχει και τα πάντα! Δεν θα χρειαστούν πολλά παρκαρίσματα του αυτοκίνητου σας μιας και οι περισσότερες δραστηριότητες θα γίνουν στο ξενοδοχείο. Θα απολαύσουμε ένα ωραίο ταξιδάκι στο πολυτραγουδισμένο  ιστορικό « Erie Canal» και θα θυμηθούμε τα ποιήματα και τα τραγούδια που μάθαμε γιαυτό κάποτε στο σχολείο. Ξέρετε ότι ο Πατέρας της πόλης μας, ο Ναθαναήλ Ρότσεστερ ήταν μεγάλος φιλέλληνας  και ότι ξεσήκωνε τους συμπολίτες του με τα  φλογερά λόγια του υπέρ της Ελληνικής επανάστασης;  Το Ροτσεστερ που το καιρό του 1821 ήταν ένα μικρό χωριό κατάφερε να συγκεντρώσει και να στείλει πάνω από 3.000 δολ. στους Έλληνες επαναστάτες. Το μεγαλύτερο προάστιο μας ονομάζεται «Ελλάδα» καθώς και πολλοί δρόμοι μας  έχουν ελληνικά ονόματα.

  Ο σύλλογος μας με τις ετήσιες προσφορές του στο χωριό, τις υποτροφίες στα παιδιά μας που σπουδάζουν  στα Αμερικάνικα και Καναδικά πανεπιστήμια και κολέγια, την ιστοσελίδα κ.α. έχει μεγάλα ετήσια έξοδα. Το ετήσιο λαχείο μας είναι η μόνη δραστηριότητα που αφήνει κάποιο κέρδος. Όπως βλέπετε φέτος χαμηλώσαμε την τιμή του για να το κάνουμε ποιο προσιτό  σε όλους ενώ  οι τρεις τυχεροί θα κερδίσουν  όπως και πριν, σεβαστά χρηματικά ποσά. Επίσης για την οικογένεια σας  και για τις επόμενες γενεές έχομε εσωκλείσει και μια  αναμνηστική φωτογραφία του όμορφου χωριού μας. Μετράμε στην βοήθεια όλων σας και πιστεύουμε ότι θα κάνετε το παν να πουλήσετε η να αγοράσετε τους τρεις λαχνούς που σας εσωκλείσαμε. Εάν σας είναι αδύνατο να παραβρεθείτε στην Κροκεάτικη γιορτή μας, παρακαλούμε να επιστρέψετε τα αποκόμματα και το τσεκ σας πριν  το συνέδριο. Παρακαλούμε να μην εσωκλείσετε χαρτονομίσματα.

  Αγαπητοί συγχωριανοί, το ξέρουμε όλοι μας ότι μόνο εσείς με την παρουσία σας μπορείτε να κάνετε το συνέδριο επιτυχές. Εμείς εδώ στο Ρότσεστερ σαν οργανωτική επιτροπή εργαζόμαστε καισας υποσχόμαστε ότι θα περάσουμε πάρα πολύ καλά. Κλείστε λοιπόν τα δωμάτια σας όσο το δυνατό γρηγορότερα. Κάντε το σήμερα!...και μην ξεχάσετε να αναφέρετε στο ξενοδοχείο ότι είστε με τον στο σύλλογο μας για να σας χρεώσουν την χαμηλή ειδική τιμή δωματίου που έχουμε συμφωνήσει αλλά και για να  συμπεριλάβουν το δωμάτιο σας στον αριθμό δωματίων που είμαστε σαν σύλλογος υποχρεωμένοι να γεμίσουμε.

Ευχόμαστε να σας δούμε και να σας αγκαλιάσουμε την Παρασκευή 4η Ιουλίου
Οι συγχωριανοί σας του Ρότσεστερ.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.krokeai.com  
Επίσης μπορείτε να καλέσετε τον Βασίλη Σερεμέτη (585) 482-3640 η την Γεωργία Κατσέτου στο (585) 473-0377 


Απρίλιος, 2003

Αγαπητοί Κροκεάτες /σες , φίλοι
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

  Όπως σας έχουμε προαναφέρει στο γράμμα του συλλόγου « Κροκεάτικα », εμείς οι Κροκεάτες και Κροκεάτισες του Ρότσεστερ έχουμε την τιμή φέτος να διοργανώσουμε το 50ο Ετήσιο Συνέδριο του συλλόγου μας. Για τον σκοπό αυτό έχουμε  εξασφαλίσει το  CLARION- Riverside( μέχρι πριν λίγο λεγότανFour Points Sheraton) ένα από τα καλύτερα  ξενοδοχεία της πόλης μας. Τους τελευταίους μήνες εργαζόμαστε πυρετωδώς για να κάνουμε τούτο το συνέδριο ακόμη ποιο επιτυχημένο και από το 28ο και 39ο που είχαμε φιλοξενήσει παλιότερα στην πόλη μας.

Σας προετοιμάζουμε λοιπόν ωραίες εκπλήξεις. Με σκοπό να προσελκύσουμε όσο τον δυνατότερο περισσότερους (ες) από εσάς να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην μοναδική για όλους μας αυτή γιορτή έχουμε κάνει μερικές αλλαγές στο παραδοσιακό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Και για να σας δώσομε μια ιδέα τι μαγειρεύομε:
Την Παρασκευή το βραδάκι θα σας καλωσορίσομε κάτω από τα άστρα στο τεράστιο μπαλκόνι του ξενοδοχείου με θέα τον ποταμό και το κέντρο του Ρότσεστερ. Όπως και την προηγούμενη φορά που ήσασταν στην πόλη μας θα έχουμε  ένα πλούσιο τραπέζι από Κροκεάτικα φαγητά και γλυκίσματα προετοιμασμένα στα σπίτια μας. Και απάνω  στο μεζέ και στο κρασάκι θα απολαύσουμε και τα βεγγαλικά της 4ης Ιουλίου που θα σκάζουν στην κυριολεξία πάνω από τα κεφάλια μας. Έχουμε πρώτη θέση! Οι συμπολίτες μας εδώ στο Ρότσεστερ νοικιάζουν αυτή τη μέρα δωμάτια σε τούτο το ξενοδοχείο μόνο και μόνο για να δουν τα βεγγαλικά..

  Το Σάββατο κατά το μεσημεράκι σχεδιάζουμε κρουαζιέρα μετά  μεσημεριανού στο ιστορικό κανάλι (διώρυγα) του Ήρι. Erie Canal”.  Το απόγευμα θα έχουμε την γενική συνέλευση και μερικές άλλες δραστηριότητες ενώ αργότερα το βράδυ θα έχουμε τη μεγάλη χοροεσπερίδα με πολλές εκπλήξεις.

  Κυριακή πριν το μεσημέρι θα  έχουμε to Πικνίκ μας με τη διαφορά ότι δεν θα χρειαστεί να πάμε μακριά. γιατί θα το έχουμε στην τεραστία βεράντα (γήπεδο) του ξενοδοχείου και δίπλα στην Ολυμπιακού μεγέθους πισίνα...μη ξεχάστε τα μαγιό σας!

  Η μεγαλύτερη ίσως αλλαγή που κάναμε φέτος στο παραδοσιακό πρόγραμμα  είναι ότι δεν θα έχουμε επίσημο χορό την Κυριακή το βράδυ. Τελευταία η συμμετοχή την Κυριακή το βράδυ είναι χαμηλή μιας και πολλοί από μας πρέπει νάμαστε πίσω στις δουλείες μας την Δευτέρα  πρωί. Όταν και όποτε λοιπόν τελειώσει το Πικνίκ όσοι από εμάς έχουμε παραμείνει θα πάμε γεια δείπνο  στο ελληνικό εστιατόριο « Μύκονος »  που είναι εκεί κοντά . Ο καθένας μας μπορεί να παραγγείλει ότι του αρέσει να φάει και να πιει....να κάνουμε παρέα να ακούσουμε ελληνική μουσική να.....χορέψουμε και να κουβεντιάσουμε σε μιά  ήσυχη ατμόσφαιρα .

  ¶λλα φίλοι μας ας μη τα πολυλογούμε. Όλες αυτές οι προετοιμασίες δεν θα έχουν αξία  εάν  εσείς δεν έρθετε στο συνέδριο. Οι γονείς και οι παππούδες μας ίδρυσαν τον σύλλογο μας κάνοντας μεγάλες προσωπικές και οικονομικές θυσίες. Μπορούμε να τους τιμήσουμε με το να  ακολουθήσουμε στα βήματά τους. Αν και ο πρώτος βασικός σκοπός του συλλόγου ήταν η ύδρευση του χωριού, η προβολή και διαφύλαξη το Κροκεατικών / Ελληνικών παραδόσεων είναι ο κύριος σκοπός μας σήμερα. Είναι ωραίο να συναναστρέφεσαι με καλούς ανθρώπους. και να αισθάνεσαι υπερηφάνεια για  το χωριό και τον σύλλογο σου. Έχουμε φτιάξει και διατηρούμε κάτι το αξιοζήλευτο γιαυτό και πρέπει να  υποστηρίξουμε  τον σύλλογο μας με όλες μας τις δυνάμεις.

  Σας περιμένουμε λοιπόν να σας αγκαλιάσουμε εδώ στην όμορφη πόλη μας....Θα περάσουμε καλά!!

Η Οργανωτική επιτροπή
Οι Κροκεάτες/σες του Ρότσεστερ

Υ.Γ. Η ειδική για τον σύλλογο τιμή δωματίων  είναι 79 δολάρια (μονό /διπλό).
Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο μπορείτε να βρείτε στο Ιντερνέτ στην σελίδα του συλλόγου μας στην διεύθύνση
  www.krokeai.com  
Επίσης μπορείτε να καλέσετε την Γεωργία Κατσέτου στο (585) 473-0377 η τον Βασίλη Σερεμέτη στον αριθμό (585) 482-3640
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα

 



June 11, 2003

Dear Krokeates and friends

We are almost there, only three weeks left until our 50thAnnual Convention being held here in Rochester the 4th of July weekend.   Have you made your plans yet? Are you going to join us? Just a few days left for your hotel reservations. We have planned lots of fun activities for the young and young at heart, and are continuously working to make this convention one of the most memorable ones. Although we understand many of us make our decision to attend the convention a few days before, we are concerned about the low number of hotel reservations thus far. Our commitment needs to be made very soon with a final head count of attendees.

We had positive responses from some of you for our plea for selling or buying the raffle tickets we had enclosed in our last letter. Several of you even asked for more tickets to sell but we have not heard from most of you.  As you may know, the past several years the raffle was distributed /sold through dedicated Krokeates living primarily in cities with large Krokean communities. They took the time to make phone calls to convince the rest of us to purchase a raffle ticket. With this year’s raffle, you (all of us) have the opportunity to participate and win big cash prizes and, at the same time, help with our generosity, build a strong future for our society. So please, consider purchasing at least one of the tickets and try to sell the other two each at half price to your friends and relatives.

Please return the raffle stubs as soon as you can. If possible, today? Also, please make sure to note on the back of one of stubs whether you are coming to the convention or not.  Please take the time to do this even if you are coming to the convention, as you will be helping us tremendously in giving an accurate tally for the commitment we have for the final number of attendees which we need to make to the hotel soon.

With pleasure and for your enjoyment, we have enclosed another picture of our beautiful town. These and other photos are also available in various sizes including posters size that you may purchase from our convention booth or we could ship them to you.

We are living, from many aspects, in very stressful times, and some of us may choose not to travel. We understand. We also believe that you will do your best to help our society in the best way you can. Please return your raffle stubs with your check (NO CASH) today!

Thank you. We are waiting to see you.

The Krokean families of Rochester
Anagnostakos, Geronikos, Katsetos, Kolovos, Leeson /Anagnostakos, Martin / Stakos, Mitrakos, Ngo/ Vamvakitis, Seremetis, Stakos (Anagnostakos) and Vamvakitis.

P.S  We like to remind you about our society’s “Educational Awards” totaling $2,500.00 to be awarded during our Saturday gala to four of our students. Complete and return the application we enclosed in our first letter as soon as possible. For more information please call Nick Merianos at (617) 327-2503 or (617) 784-0657

For hotel information please check our society’s website at: www.krokeai.com 

You may also call Vasili Seremetis at (585) 482 3640 or Georgia Katsetos at (585) 473 0377

 


May 14, 2003

Dear Krokeates and friends……Christos Anesti!

The days are fast approaching for our big celebration, our 50th yes! 50th convention to be held here in Rochester this coming 4th, 5th &6th of July. We ought to be proud of our society as it has served us well for over half a century .We should do our best to support it because of the great opportunity it gives us to see our friends and reconnect with our heritage.

Rochester's central location is an easy drive for most Krokeans living in the eastern United States and the eastern Provinces of Canada. Please Join us in this once in a lifetime celebration. Our city may not be a big metropolis but it has it all without being expensive. From the hotel room rate ($79 for luxurious room) to the cost of a full course breakfast at the popular BENNIGAN'S restaurant on the hotel's ground floor, this convention is not going to be an expensive one but will have all the trimmings! Travel will be limited as most of the activities are scheduled to take place at the hotel in the heart of our clean city. Experience a boat ride on the historic Erie Canal where American history was made and have fun reminiscing with poems and songs we once learned in grammar school. Come see where the founder of our city, the great philhellin Nathaniel Rochester once stood speaking to his countrymen to help raise funds in support of the Greek Revolution. In 1821 Rochester then small village, managed to raise more than $3,000 for the fighting Greeks. Our largest suburb is called Greece and many of the streets have Greek names.

Our society with its many programs (Scholarships for our US and Canadian students, newsletter, web page, mailing and annual support to organizations in our town) has great annual expenses. The biggest fundraiser for our conventions is our annual raffle drawing. As you see we've made this year's raffle very affordable with three chances to win substantial cash prizes. If it is impossible for you to attend this year we hope that you will purchase or sell the three raffle tickets we have enclosed and return the stubs along with your check before the convention. Please DO NOT send cash. Along with the raffles we have enclosed a commemorative photo of our beautiful town for your family and future generations to enjoy.

Dear Krokeates, as we all know, it is up to all of us to make a convention a successful one. We, as organizers, are certain that this 50th convention will be a wonderful experience and will create great memories for all who join us! Don't delay in making your reservations. Make them today! And please be sure to mention that you are attending the Krokeai Society event to be sure you'll receive our terrific room rate. This will also guarantee that your room reservation is counted towards the minimum obligation we have on filling a certain number of rooms. Don't miss out. Show your support for our society, our hometown and our heritage! We hope to see you all this 4th of July.
The organizing committee
Your friends in Rochester.

For hotel info., please check our societys'website at: www.krokeai.com
You may also call Vasili Seremetis at (585) 482 3640 or Georgia Katsetos at (585) 473 0377

 

April 2003

Dear Krokeates and friends,
Kalo Pasha! Kali Anastasi!

As previously announced in our society's newsletter "Krokeatika",we the Krokeates of Rochester are extremely pleased and honored to be hosting our " 50th Annual Convention". For this once in a life time experience we have reserved one of Rochester's finest hotels, the " CLARION-Riverside "(formerly the Four Points Sheraton) located in the center of our city by the banks of the Genesee River. The past several months we have all been working eagerly to make this convention even better than the success we had with the 28th and 39th conventions held here in Rochester. We're planning lots of fun for all and promise a terrific time!

Here are some highlights just to give you an idea of what we have in store for you. Mind you, we have made a few changes to the traditional format in order to simplify things and hopefully attract many more of you to this year's very special convention.

Friday evening we'll be welcoming you under the stars on the hotel's huge veranda. With full view of the river below we'll be enjoying a variety of homemade Krokean specialties and pastries prepared by our local members. The evening will be capped off by our city's "Fourth of July" fireworks erupting overhead. It's a beautiful sight and many Rochesterians rent rooms at this hotel just to watch the fireworks.

Saturday, late morning, we are planning a cruise / brunch down the historic " Erie Canal". The afternoon's annual assembly meeting or other activities some of you may choose, will be followed by our Fiftieth Conventions' Gala, where for sure, will have some delightful surprises!

Sunday, again late morning, we'll enjoy our traditional picnic with just a slight deviation from the norm. It will be held right on the hotel's enormous veranda by the Olympic size pool, so….don't forget your bathing trunks!

The biggest change we chose to make this year from the traditional format is that we will not be hosting a "Formal" Sunday night gala. In recent years this particular event has not been well attended as some of us have to leave on Sunday due to life's obligations. However, attendance for our picnic is always good. Therefore, we chose to make our picnic the main event for Sunday. It will last for as long as it is attended and those of us who need to leave on Sunday can do so at any time. For the die-hards, those of us who chose to make this convention a three-day event , we have a little something planned. Whenever we are ready, we will visit a terrific nearby Greek restaurant "Mykonos", have dinner (a la carte) and enjoy Greek music. The relaxed atmosphere will allow great conversation and a truly memorable time!

But friends, most of all and above everything else, the convention is about the time we spend together, enjoy seeing old friends and making new ones. All the planning in the world will not amount to much if there is not enough participation. Our parents and grandparents who founded the Krokeai Society made great personal and financial sacrifices. We can honor them by joining in their ideals. Although the original goal of our society was to provide running water, greatly needed by every household in our hometown, the promotion and fostering of our Krokean / Greek culture constitutes to be the primary reason of our existence. Yes, it feels good to identify yourself with a great group of people. You do have a home here!

Let's continue with our traditions. Join us this Fourth of July for our 50th Annual Convention and have an unforgettable experience. You won't be disappointed!!

We are graciously awaiting to welcome you once again to our fair city of Rochester.

The organizing committee
The Krokeates of Rochester


P.S. Special hotel room rate for our society is $79 ( Single/double)
For Hotel info check our website at: www.krokeai.com
You may also call Georgia Katsetos at (585) 473 0377 or
Vasili Seremetis at (585) 482 3640
More information to follow.


Home | Society | Town | Krokeans | Vrettakos | Email